VÁLÁS,SZAKÍTÁS  

ONLINE TANÁCSADÁS ÉS MENTORÁLÁS  

FÉRFIAKNAK


Ha úgy érzed, hogy nehézséget jelent egyedül megbirkózni a válás, vagy a szakítás által okozott érzelmi veszteség feldolgozásával, problémát jelent a továbblépés, akkor a személyre szabott és megoldásfókuszú tanácsadás  segítséget nyújthat számodra!


Támogatlak veszteséged feldolgozásában, az érzelmi gyógyulásban, valamint abban, hogy megtaláld azokat az erőforrásaidat és értékeidet, amelyek segítenek, hogy újradefiniáld önmagad és sikeresen elindulhass a megújulás irányába.Mikor érdemes válás, szakítás utáni tanácsadásra jelentkezned?


◼ A válás, szakítás érzelmi kihívásaival nehezen küzdesz meg.

◼ Úgy érzed, nem tudod feldolgozni a veszteségedet.

◼ Támogatásra van szükséged önbizalmad és önbecsülésed erősítésében. 

◼ Támogatásra van szükséged abban, hogy újradefiniáld önmagad. 

◼ Nyitott vagy arra, hogy megalapozd új életedet, de nem tudod, hogyan is indulj el.

  Segítségre van szükséged, életed újraszervezésében és jövőbeli terveid megfogalmazásában.


Hiszek abban, hogy a tanácsadás és mentorálás átalakító ereje, elhozza számodra azt a pozitív változást, amelyre vágysz!


A folyamat során támogatlak abban, hogy tudatosítsd, jelenleg hogyan is működsz, vagyis melyek azok a korlátozó gondolataid, érzéseid és hiedelmeid, amelyek megakadályoznak abban, hogy elindulj a sikeres újrakezdés irányába.


Hogyan zajlik a telefonos konzultáció?


A 30 perces ingyenes telefonos konzultáció során megbeszéljük, hogy

◾ konkrétan mi az a probléma, amelyen szeretnéd, hogy dolgozzunk, 

◾ a kívánt eredményt, amit szeretnénk elérni, 

◾ célunkat mennyi időt alatt tudjuk elérni,

◾ az együttműködésünk kereteit és szabályait.

Majd eldöntjük, hogy szeretnénk-e együtt dolgozni.


Ha, mindketten az együttműködés mellett döntünk, akkor megbeszélünk egy időpontot az első 

ONLINE ülésre. A mentorálás folyamatában, mindvégig biztosítom számodra azt a nyugodt, barátságos és bizalmi légkört, amelyben  biztonságban érezheted magad, ezért oldottan tudsz beszélni a problémáidról!


Hogyan zajlik az első coaching találkozó?

◼ Feltárjuk és tisztázzuk az adott problémás helyzetet.

◼ Kérdéseimre adott válaszaidon keresztül, képet kapok arról, hogyan működsz aktuálisan, mik jelentenek számodra nehézséget, elakadást.

◼ Feltárunk olyan új nézőpontokat, módszereket és utakat, amelyek segítenek téged abban, hogy nyitottá válj egy új és sikeres élet megkezdésére. 

◼ A találkozónk végén, közösen kiértékeljük az ülésen elhangzottakat, és megbeszéljük, hogy melyek legyenek a következő lépések, a számodra legjobb megoldás érdekében.

 

Az egyes találkozók 60-90 percesek.  Hetente kerül sor az ülésekre, és általában 6-10 alkalom szükséges ahhoz, hogy változást érjünk el.


A VÁLÁS UTÁN coaching folyamat során, mindvégig biztosítom számodra az aktív figyelmet, az időt és az ítélkezésmentes légkört, teljes titoktartás mellett!


Ha úgy érzed, hogy támogatásra van szükséged a válásodat, szakításodat követően, önálló életed sikeres  újrakezdésében, akkor fordulj hozzám bizalommal!