RÓLAM


Nagy szenvedélyem az ember személyes működésének, valamint  társas kapcsolataink megértése. 


Életem során a tanulás, a változás iránti vágy hajtott, így szakmai és személyes utamon is folyamatosan képeztem magam, számos munkaterületet kipróbáltam.


Nagyon sokszor átéltem a teljes újrakezdés élményét, milyen újraértelmezni, aktualizálni önmagamat. Ezek az életélmények és tapasztalatok mindig közelebb vittek önmagam megismeréséhez és stabil önismeretet eredményeztek. 


Mélyen hiszek abban, hogy a megmérettetések, a próbatételek, a változások, váltások mind a személyes fejlődésünket szolgálják, hiszen ezek a kihívások formálnak bennünket és általuk ismerhetjük meg igazán önmagunkat. 


Az utam során szerzett tudásom, gazdag élettapasztalatom támogattak abban, hogy megtaláljam jelenlegi, valódi hivatásomat, amelyhez mély elkötelezettséggel és szenvedéllyel tudok kapcsolódni.


Folyamatosan keresem a lehetőségeket, a szakmai és személyes fejlődésre is egyaránt. 


Azt gondolom, hogy csakis akkor válhat valaki hiteles segítővé, ha professzionális tudásán túl, személyes életében is rendelkezik olyan tudással, valódi mély önismerettel, élettapasztalattal, amely által lesz képes másokat is útjukon támogatni.


Tanulmányaim

Life coach képzés - Pro Bona Coaching Centrum

OH asszociációs kártya instruktor

Mediátor képzés - Vista Verde Oktatási Stúdió

Párkapcsolati coach, házassági tanácsadó képzés - Dr. Mészáros Ádám

Kommunikációs szakember- és újságíró képzés - Magyar Üzletemberképző Akadémia​


Együttműködési alapelveim: 

kölcsönös tisztelet, felelősségvállalás, bizalmi légkör, elköteleződés, aktív jelenlét.