Válás, szakítás
Egy szerelmi csalódást követően, időre van szükségünk, hogy begyógyítsuk a sebeinket, újra önmagunkra találjunk, és megerősítsük önbizalmunkat, önbecsülésünket.

A veszteségünk feldolgozását először is az támogatja, ha elfogadjuk a szakítás tényét, illetve teret és időt adunk a gyászfolyamatnak.

Fogadjuk el és éljük meg az érzéseinket! Ebben támogathat, ha elkezdünk naplót írni, találni olyan kreatív tevékenységeket, amelyekben szabadon kifejezhetjük az érzéseinket!

Fontos, hogy szeretettel és önegyüttérzéssel forduljuk önmagunk felé! Minél több időt foglalkozzunk magunkkal, kapcsolódjunk ki!

Fordítsunk időt az önfejlesztésre! Ismerjük fel erősségeinket, ünnepeljük meg sikereinket, ezzel is erősítve önbecsülésünket!

Figyeljünk oda a fizikai és mentális egészségünkre: a minőségi alvásra, a kiegyensúlyozott táplálkozásra, a rendszeres sportolásra! Lelki békénk, nyugalmunk megtalálásában, a meditáció és a jóga is sokat segíthet!

Olyan pozitív emberekkel vegyük körül magunkat, akik megértenek és támogatnak bennünket!

Tűzzünk ki új célokat! Szerezzünk új élményeket!

Ha úgy érezzük, hogy szükségünk van támogatásra, vegyük igénybe szakember segítségét!

A hála érzése segít az örömteli dolgokra irányítani a figyelmünket.

A megelégedettségre való beállítottság, pozitív hatással van a testi-lelki és a mentális egészségünkre, társas kapcsolatainkra, és segít a nehézségeinkkel való megküzdésben is.

A hála érzésének további pozitív hatásai:

agyunk boldogság hormonokkal töltődik fel, aktiválja a hipotalamuszt és endorfint szabadít fel.

blokkolja a negatív, mérgező érzelmeinket, (például az irigységet, az önsajnálatot, a haragot,

fejleszti a memóriát és a koncentrálóképességet 

csökkenti a depressziót, a szorongást, 

segít a stressz megküzdés

növeli az önbecsülést

Mindennap fókuszáljunk a bennünket körülvevő örömteli dolgokra és értékeljük mindazt, amink van!

Amennyiben, úgy érzed, hogy nem sikerül egyedül megbirkóznod a válás, szakítás rád nehezedő érzelmi terheivel, nehézséget jelent veszteséged feldolgozása, és a továbblépés, fordulj hozzám bizalommal!

Érzelmi kihívásainkkal, sokszor nagyon nehéz egyedül megküzdenünk. Támogatást kérni, szakemberhez fordulni, nem gyengeség, és nem is kudarcunk beismerését jelenti, sokkal inkább arról szól, hogy bátran vállaljuk a felelősséget saját életünkért, megteszünk egy lépést lelki szabadságunk felé.

A tanácsadás és mentorálás folyamatában, mindvégig biztosítom számodra azt a diszkrét, ítélkezésmentes és bizalmi légkört, amelyben biztonságban érezheted magad, és őszintén, oldottan tudsz beszélni a nehézségeidről!

Bízom abban, hogy támogatásommal, az érzelmi kihívások terheitől felszabadulva, képes leszel feldolgozni a veszteségedet, továbblépni a múlt fájdalmán és magabiztosan elindulni életed egy új fejezete irányába!

Az első 30 perces telefonos konzultáció ingyenes!

Sok szeretettel várom a jelentkezésedet!