EGYÉNI LIFE COACHING


Ha változásra vágysz az életedben, szeretnél megküzdeni a nehézségeiddel, akkor indulj el most a pozitív változáshoz vezető úton!


Hiszek abban, hogy a coaching pozitív átalakító ereje, a Te életedben is elhozza azt a sikeres változást, amelyre vágysz!


Milyen élethelyzetekben tud támogatást nyújtani számodra a life coaching?


Döntéshelyzetek, elakadások 

Önismeret fejlesztése

Önbizalomhiány kezelése

◼ Önértékelés fejlesztése

◼ Célkitűzések - új célok kitűzése

◼ Kommunikációs nehézségek,      konfliktuskezelés

◼ Az egyes életterületek harmonizálása - Szerepek egyensúlya

◼ Motivációvesztés - kiégés


A coaching folyamat során támogatlak abban, hogy megértsd és tudatosítsd, hogyan működsz, miként hozol döntéseket és cselekszel és melyek, azok a korlátozó gondolataid és hiedelmeid, amelyek létrehozták az adott problémát az életedben.Ismerd fel, hogy Te vagy életed irányítója, minden pillanatban szabadon dönthetsz arról, hogy mit gondolsz, miben hiszel, merre tartasz, kivé akarsz válni.


Személyes valóságod megismerésével, tudatosságod növelésével, egy olyan új perspektíva tárul eléd, amelyben megláthatod lehetőségeidet és felfedezheted szupererődet. 


Hogyan zajlik a coaching folyamat?


A 30 perces ingyenes konzultáció során megbeszéljük:

 az együttműködésünk kereteit és szabályait, 

◾ mi az a megoldandó probléma, amelyen szeretnéd, hogy dolgozzunk,

◾ a kívánt eredményt, 

◾ célunkat mennyi időt alatt tudjuk elérni,

◾ és eldöntjük, hogy szívesen dolgoznánk-e együtt. Amennyiben, mindketten az együttműködés mellett döntünk, akkor időpontot egyeztetünk az első ülésre.


A coaching folyamat során biztosítom számodra azt a barátságos, bizalmi, valamint ítélkezésmentes légkört, amelyben biztonságban érzed magad, és őszintén tudsz beszélni problémáidról!


Az első találkozásunk során:

◼ feltárjuk és tisztázzuk az adott problémás helyzetet,

◼ kérdéseimre adott válaszaidon keresztül, képet kapok arról, hogyan működsz aktuálisan, melyek azok a negatív sémáid, amelyek létrehozták az adott problémát,

◼ majd megkeressük azokat az új nézőpontokat, módszereket és utakat, amelyek segítenek önismereti utadon és a pozitív átalakulásban, 

◼ a találkozónk végén pedig, közösen értékeljük a coaching folyamatot, és megbeszéljük a következő lépéseket.Az otthon végezhető feladatok is segíteni fognak abban, hogy minél hatékonyabban eljussunk a problémád megoldásához.


Mindvégig a jövőre fókuszálunk és a megoldásokat keressük!


Azt tapasztalom, hogy azok az ügyfeleim, akik elköteleződtek a változás mellett, hittek magukban és bátran elindultak az önismeret és megújulás útján, megtalálták a sikeres változáshoz szükséges erőforrásaikat és lehetőségeiket.


A coaching találkozók átlagos időtartama 60-90 perc. Általában 5-10 alkalom alatt érhetjük el a kitűzött célt. A találkozóinkra hetente vagy kéthetente kerül sor.


A coaching folyamat során, mindvégig biztosítom számodra az aktív figyelmet és az ítélkezésmentes légkört, teljes titoktartás mellett!


Készen állsz, hogy megtedd az első lépést a sikeres változás irányába?


Ha támogatásra van szükséged életvezetési problémád megoldásában, és szívesen dolgoznál velem, akkor